Over ons - Na ruim 23 jaar gewerkt te hebben bij Victoria Vesta, RVS, Nationale Nederlanden en de ING Groep is Nol van Engelshoven in 2009 zelfstandig begonnen met Administratiekantoor AVE Financieel Administratief Advies. In eerste instantie alleen met administratie en belastingaangiftes en vanaf 2010 ook met verzekeringen en hypotheken.

In 2012 is Roger van Engelshoven, zoon van Nol van Engelshoven, gestart met zijn werkzaamheden voor AVE Financieel Administratief Advies na het afronden van zijn HBO studie Technische Bedrijfskunde aan de Hoge School Zuyd te Heerlen.

Na enkele jaren met een toenemende groei van nieuwe klanten is er besloten om een andere assurantiekantoor over te nemen. Per 1 september 2017 is Administratie Verzekeringen Engelshoven (AVE) Financieel Administratief Advies (FAA) een V.O.F. geworden en heeft AVE-FAA assurantiekantoor F. Cremers Assuranti├źn te Hulsberg overgenomen

klok
TIJD

Legitiem u af te vragen wat de toegevoegde waarde van een adviseur is. AVE is meer dan een boekhouder, administrateur of verzekeringsadviseur alleen. Wij bekijken de zaken met u van uw bedrijf van binnen en buiten, altijd ten voordele van uw financiele conditie. Jaarlijks wordt de Nederlandse wetgeving gewijzigd. Regels worden continue afgeschaft, bijgesteld of gaan van kracht. Als ondernemer is het onmogelijk dit allemaal bij te houden, dat moet je overlaten aan professionals zodat u meer tijd krijgt om zicht te kunnen focussen op waar u goed in bent.

vis
Helderheid

Helderheid en transparantie, twee begrippen die de ruggengraat van de bedrijfsvoering vormen. Helderheid in het feit dat u centraal staat. Helderheid in het feit dat AVE u op een correcte en onafhankelijke manier begeleidt en adviseert. Helderheid in de te volgen weg en het doolhof de wetgeving. Samen stippelen we het traject uit, gaan we op pad en staan wij u bij in allerlei maatschappelijke en economische vraagstukken die u tijdens het zelfstandig uitoefenen van uw professie of als particulier tegenkomt.
Helderheid ook in werkwijze. Zowel als zelfstandig ondernemer of als particulier heeft u vele verplichtingen. Niet altijd even leuk, maar het hoort erbij. Slecht weinigen weten dat ze ook diverse rechten en voordelen genieten. Denk aan aftrekposten, belastingvoordeel, verzekeringen en subsidies. Uw hele administratie wordt desgewenst door ons doorgelicht. Altijd en alles erop gericht daar financieel voordeel te halen waar mogelijk. Elke onderneming heeft weer op een andere manier behoefte aan ondersteuning. AVE ondersteunt ondernemers alleen daar waar nodig,met als doel alleen die werkzaamheden te verzorgen die u zelf niet kunt of wilt doen.

plant
Aandacht

Aandacht voor u. Aandacht voor uw bedrijfsvoering. Aandacht voor onze relatie. Aandacht voor de mens achter de ondernemer. Persoonlijke aandacht kan alleen dan echt persoonlijk zijn wanneer men de adviseur kan spreken en recht in de ogen kan zien. Laagdrempelig en aandachtig.